top of page

TEPPE- og MØBELRENS

Med moderne maskiner renser vi tepper og møbler. Ofte er det ikke lett å se hvor skittent et teppe er blitt, men etter en grundig rens vil man fort merke forskjell på både lukt og farge.

 

Regelmessig støvsuging av dine tepper er en viktig del av vedlikeholdet, men minst 1 gang i året anbefales det å rense teppene. I alle tepper og tekstiler finnes det skitt, støv, bakterier og midd. Vi har vel alle hørt om hudstøvmidden og at dens etterlatenskaper forårsaker allergier og andre plager.

 

Vi bruker maskiner av høy kvalitet, med eller uten børstebehandling. Det viktigste med rens, er att det blir minst mulig restfukt, for da blir tekstilene renest, men samtidig er det også viktig att det blir brukt rett type rensekjemi, som løser opp smusset i tekstilene holder de svevende til de havner i avfallsbeholderen.

Flekker kan være vanskelig å få bukt med, med flekker som har vært i tekstilene en stund, kan man risikere att de setter seg som ett eget fargestoff i tekstilene. Da kan det være vanskelig å få fjernet dem, det er derfor viktig att flekker blir fjernet med det samme de er kommet på tekstilene.

Det er viktig er att tekstilene (tepper) blir regelmessig renset, det øker levetiden på tekstilene og forbedrer inneklima og trivsel.

Fridtiden din er verdt mye, overlat rengjøring til oss!

Med vår kompetanse kan vi garantere alle våre kunder utmerket service og høy kvalitet, kombinert med lave priser.

VI GIR DEG 100 % FORNØYD GARANTI !

bottom of page